Megoldások

Mobil CNC plazmavágó (asztal nélkül)

A CNC plazma mobileszköz, amelyet fémlemezek elemeinek kivágására terveztek. Ez a gép nem igényel a talajhoz való rögzítést, ami jelentősen csökkenti az összeszerelési időt. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy a gépet bárhol elhelyezze, anélkül, hogy drága alapokra lenne szüksége. A gép kiváló minőségű sínnel van ellátva, amely a portál alacsony súlyával együtt teszi a plottert a piacon elérhető leggyorsabb gépek közé. A gép automatizált vágáshoz és hegesztéshez egyaránt használható. Fel van szerelve digitális vezérlővel, amely lehetővé teszi a bonyolult formák vágását. A gép nagyon könnyen programozható. Lehetőség van a kézi vezérlőn programozni az egyszerűbb formáknál, vagy számítógépen programozni az összetett vágási feladatoknál. A kijelzőn látható a vágott minta és az égő mozgása.

A könnyű programozáshoz az eredeti FastCAM szoftver a készülékhez tartozik. A szoftver több nyelven is működik, ami megkönnyíti a munkát.
A FastCAM egy technológiai CAD / CAM program, amelyet CNC gépeken kivágott elemek vágási útjának tervezésére és meghatározására használnak. A programot asztali vagy laptop számítógépre kell telepíteni. A vágási módszer meghatározása után kapunk egy kész ellenőrző kódot, amelyet a gép vezérlő rendszerébe kell áttöltenünk.
Feszültségmagasság-szabályozó: A készülék THC-vel van felszerelve (a plazma fáklya feszültségszabályozása). A THC vezérlés kompenzálja a lemez deformációit, illetve a vágógép pontatlan beállítását. Pontos beállítás (+/- 0,1 mm) a plazma fáklya távolsága a lemezről a vágás során. A szabályozó paramétereit automatikusan az vágási paraméterek kiválasztási táblázatból hívhatjuk be.

Olyan egyszerűvé vált a berendezés kezelése, hogy néhány óra gyakorlás után bárki tudja termelésre használni a vágógépet.

A legjobb minőség, ár és egyszerűsége miatt jelenleg ez a legtöbbet forgalmazott CNC plazmavágó.

Műszaki paraméterek:
Hálózati feszültség: 230 V
Kijelző: 7 ” színes LCD
Kód formátum: G-kód
Munkaterület: 1500 mm x 3000 mm
Vágási sebesség: 50-3000 mm / perc

Telepítési, átadási információk:

CNC plazmavágó integrálása előre meghatározott feladathoz, az árajánlat tartalmazza.
Kezelő személyzet oktatása, az árajánlat tartalmazza.
Nyilatkozom, hogy a berendezések 2018-ban gyártott új, az EK direktíváknak megfelelnek, CE jellel ellátottak.

Megoldások