Rólunk

Azért alapítottuk meg az AutoKobot Kft-t, mert úgy éreztük, hogy megoldást tudunk kínálni az iparban számos felmerülő problémára. Alapvetően néhány újítás gondolata miatt, számos kobot gyártó felkeresése után kiválasztottuk azokat, akikkel érdemes együttdolgoznunk.

Elsősorban a megoldást keressük. Függetlenül mindentől. Nem azt hangsúlyozzuk, hogy csak Mi és csak a Mi eszközeinkkel lehet megoldani. Igyekszünk minden lehetséges megoldást számba venni és e lehetőségeket be is mutatjuk leendő partnereinknek, akik felkeresnek problémáikkal, megoldásra váró feladataikkal.

A szakképzett emberek száma folyamatosan csökken Magyarországon. Szinte minden területen megoldás a kollaboratív robot alkalmazása munkaerőhiányra, a termelés növelésére, legyen az veszélyes, unalmas, fizikai munka, nagy precizitást igénylő feladatok.

Piaci rés és számos igény miatt nagyon gyors fejlődés indult meg Európában. Jelenleg megközelítőleg 100.000 db kollaboratív robot dolgozik szerte az EU-ban. Hazánkban ez a szám még csak a néhány százat éri el. Ezt a lemaradást szükséges pótolni, mert gazdasági versenyképességünk egyik fontos momentuma az ésszerű robotalkalmazások integrálása.

Kedvező partnerkapcsolatok teszik lehetővé, hogy szinte minden feladatra integrálni tudjuk a kobotokat, legyen az szerelés, festés, hegesztés, pakolás, ellenőrzés és még számos legkülönfélébb feladat. Hagyományos robotokkal szemben ezek a rendszerek könnyen átalakíthatóak és akár több feladatra is felhasználhatóak.

Szolgáltatások:

Értékesítés, üzembe helyezés, oktatás, feladatra integrálás, karbantartás, felügyelet, szerviz, technikai támogatás.

Megoldás:

Elsősorban a megoldásra törekszünk. Felhagyva a szokásos kereskedelmi szemlélettel, nem a legnagyobb haszon reményében, nem egy szerződött márkát erőltetünk ügyfeleinkre, hanem a feladatra legalkalmasabb, a piacon fellelhető, megbízható, már bizonyított eszközöket ajánljuk az ár-érték arányt figyelembe véve.

Megtérülés:

15.000,-40.000.-Eur közötti áron a kobot már elérhető, megvásárolható. Minden előnyét számba véve a kollaboratív robotalkalmazásnak, valamint a szükségtelen biztonsági zóna kiépítését mellőzve, mind időben, mind árban lényegesen jobban járunk.

Egyedi finanszírozási lehetőségre is van lehetőség a Rentasystem közreműködésével.

Például: Egy 10 millió Ft-os beruházás 60 hónapos futamidővel 20 % önrész megfizetésével 179.038 Ft+Áfa havi törlesztő résszel már megvalósítható.

http://www.rentasystem.hu/ Forduljon hozzánk bizalommal és Mi mindent megteszünk, hogy ne csalódhasson bennük.